Palvelut

Muuraukset, tulisijojen asennukset ja laatoitukset ammattitaidolla

Muuraustyöt

Sisä- ja ulkotiloihin

Olemme muuraustöiden asiantuntija. Ammattitaitoinen ja kokenut muuraustiimimme hoitaa kattavasti erilaisia muuraustöitä niin sisä- kuin ulkotiloihin. Käsissämme syntyvät seinä- ja julkisivumuuraukset ovat huolellista työjälkeä esivalmisteluista pintojen viimeistelyyn asti. Muuraamme ja rakennamme myös kaikenlaisia tulisijoja takoista uuneihin asiakkaan toiveiden mukaan. Huolellisella korjaamisella taas voidaan vanha tulisija uudistaa näyttäväksi ja toimintakuntoiseksi kodin sydämeksi.

Tulisijat

Myynti, asennus ja korjaus

Tarjoamme kattavat tulisijojen myynti-, asennus- ja korjauspalvelut asiakkaillemme. Laadukkaat kotimaiset tulisijatuotteet täyttävät päästösuositukset ja tuottavat lämpöä luontoa ja energiaa säästäen. Tulisijojen valmistuksessa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita. Valikoimasta löytyy jokaiselle sisustajalle mieleisiä vaihtoehtoja. Pintamateriaaleja on useita lukuisissa eri väreissä. Autamme ja konsultoimme asiakkaitamme sopivan vaihtoehdon valinnassa.

Laatoitukset

Keittiöissä ja kylpyhuoneissa

Olemme ammattitaitoinen ja trenditietoinen laatoitusten tekijä. Seuraamme sisustamisen uusia tuulia ja toteutamme rohkeasti asiakkaidemme laatoitustoiveita. Laatoitamme kodin kaikkia pintoja lattioista keittiöön ja pesutiloihin. Toteutamme myös kokonaisvaltaisempia kylpyhuone- ja saunaremontteja. Toimivan yhteistyöverkoston avulla pystymme tarjoamaan avaimet käteen- palvelua asiakkaillemme. Asiakaslähtöinen työskentelytapamme takaa onnistuneen lopputuloksen. 

Kuvagalleria

Esimerkkejä toteuttamistamme tulisijoista ja muuraus- ja laatoitustöistä. 

Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot